Bullet, Theme by gyapo.

You can edit/alterate it but
don't remove my credits.Thanks.
Aku nak pergi Showcase BEAST tuh !!!!!!!!!! #EvenDahLepas,KesahPulak ?



Aku malas nak tulis ayat 'Annyeonghaseyo chingu & asslamualaikum semua' tuh. Skrg aku takde mood. Aku nak pergi Showcase beast ! Tak kira ! korang tau tak aku jeles tahan babun kat kwn aku yg pergi showcase tuh.

Okay tadi aku berdating dgn pakcik youtube #OkayJgnBagitauDonghoEh,KauBagitauAkuBunuhKau aku tgk semua fancam yg B2UTY rakam msa Showcase tuh ! Seriosly, best ! Semalam aku tgk vid yang B2ST ada kat KLIA tuh.

Then, aku rasa macam B2ST aku sombong ah. Tapi maybe sbb drg penat kan. harini dh bertolak ke Singapore #CreditsToHana. Tapi kan aku tgk vid yg B2ST dh sampai hotel en, drg punyalah jerit kuat tapi drg boleh pekak badak -.- #SorryB2UTY T.T

Okaay, aku terjerit jeritlah tgk fancam yg drg rakam seriosly best ! Gempak ! OMGGGGGGGGGG ! Tapi aku masih tak puas hati dgn perempuan yg Yoseob peluk tuh. Rasa nak bunuh bunuh je Bitch tu. Dahlah perempuan tu islam. Muhrim tahu tak ? Tahu taaaak ?!

Then dorg main game. best gilaa. And time drg main game bowling tu kot Yoseob peluk dia tuh sbb dia berjaya jatuhkan semua botol tu. #TakPastiSgt. And then semua B2UTY jerit amende tah. tak ingat dan tak mau ingat.

#KBAII. Kau Tengok Ah suatu hari nanti aku akan berjumpa B2ST Face To Face. Baii, aku nak layan lagu B2ST. UKISS dilupakan. Aku nak nangis sambil tutp muka aku dgn bantal .BEAST I need you now !
written by me Saturday, July 2, 2011 3:32 AM