Bullet, Theme by gyapo.

You can edit/alterate it but
don't remove my credits.Thanks.
Campur-campur :)

Assalamualaikum & Annyonghaseyo .

Haa , korang Ct tukar Chatbox Ct kat sidebar tau ! Sebab ct baru tau kalau korang buka guna Mozilla Firefox kat blog ct mesti tak bole close pop out shout box tu kan ? baru Ct tau . So Ct tukarlah . Hehehe , nak lari tajuk boleh tak ? alaa nak jugakk :P

Acctually , Ct baru edit blog kwan baikk Ct ! Nadiraaa :) Ct sayaaaaang diaaa . Ct ubah blog dia jadi tema biru . Nak tengok ? Cari sendiri :P hehe . Gurau je . Nahh , Nadira A.K.A http://thesweetvanilla.blogspot.com/ pergi sana . Oke tak ? So huduhhhkan ? Yaa , kalau Ct edit blog orang memang huduh bukan cam korang . *cehh , merendah diri !*

Ct promote blog dia kat semua group yang ct join . Tahu ape ? Ct check chatbox die penuh dengan komen ! Blog Ct nak takde pon yang terbaru :'( Tak moo kawan koranggg ! Pujuk balekk ! Kalau tak nak pujuk pon , korang call Yoseob suruh pujukk ! *aceceh .*

Ct selalu main-main dengan kakak Ct , Nana . Macam , Ct tanya dia "Weii , Yosoeb kat mana nii ?" Pastu dia cakap "Sat nahh , aku call dia jap ." haha suka main-main macam tu :) Pastu bila Ct tanya nak nombor Yosoeb ? Dia jawab "La weii , sorry aku terdelete nombor dia :P*buat muka*" Pastu bila esok-esok aku tanya balek pasal Yoseob pastu dia cakap benda yang sama , dalam hati aku cakap "Dia ni kata hilang nombor tapi boleh kata benda yang sama , nak kena flying kick ke apa minah ni ?" hehe .

Okeylah dah terlebih lari tajuk nii :P Byee . Nak tengok Oh! My School . *padahal dah tengok tapi menggatal nak tengok lagi :PP
written by me Thursday, March 31, 2011 2:19 AM